Busreis naar Evita

Tamboer on Tour

wo 3 april 2019 20:00 DNK musical

De nieuwe, grootste Nederlandse productie van de wereldberoemde musical Evita, met Brigitte Heitzer en René van Kooten in de hoofdrollen, speelt woensdag 3 april in Theater DNK te Assen. Wij bieden u de mogelijkheid om deze fantastische musical in Assen te bezoeken met ons Tamboer on Tour-arrangement!

In het meesterwerk van Tim Rice en Andrew Lloyd Webber met hits als Don’t Cry For Me Argentina en You Must Love Me worden Brigitte en René begeleid door een liveorkest. De musical vertelt het verhaal van de ambitieuze Eva Duarte, die het van tweederangs actrice tot de machtigste vrouw van Argentinië schopte. Ze was geliefd bij haar volk, gehaat door de elite en is tot op de dag van vandaag omstreden. Een vrouw die tot het uiterste ging, een heilige en een hoer, die jong stierf en altijd een mythe bleef. In onze tijd van machtige vrouwen als Hillary Clinton, Angela Merkel, Theresa May, Madonna en Claire Underwood toont Evita iemand die hen voorging in niet te stuiten ambitie.

Tamboer on Tour

Wij bieden u graag aan: 

  • U stapt op bij Theater De Tamboer in Hoogeveen, wij verzorgen een gratis busretour naar Assen. Dat scheelt u brandstof én parkeerkosten!
  • In de bus ontvangt u alvast een gratis programmaboek van Evita. 
  • In DNK krijgt u de beste eerste rangsplaatsen van de zaal. 
  • U wordt persoonlijk ontvangen door theaterproducent Hans Cornelissen of Ruud de Graaf.

Als klant van De Tamboer bieden wij u dit arrangement aan zonder extra kosten. U betaalt dus gewoon € 49,50 voor de musical. Reserveer bij DNK met promocode: TAMBOER

Let op: u bestelt uw kaarten rechtstreeks bij DNK. Wij ontvangen van DNK wel uw contactgegevens, zodat we u tijdig kunnen informeren over de vertrektijd van de bus. Door het Tamboer on Tour-arrangement te bestellen bij DNK, geeft u toestemming voor de uitwisseling van uw contactgegevens met Theater De Tamboer. 

Sterrenregen!

"Brigitte Heitzer speelt en zingt indrukwekkend, uiterst innemend en ijselijk berekend" - AD ★★★★★

"René van Kooten formidabel" - Dagblad van het Noorden ★★★★

"Een ware ode" - Het Parool ★★★★★

"René van Kooten schittert als Ché … met meeslepende flair en onweerstaanbare energie" - NRC ★★★★

Speeldata

wo 3 april 2019 20:00 DNK musical


Wachtlijst Tamboer on Tour

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Meer info

dnk.nl


Deel via