Brigitte Heitzer en René van Kooten

Doen het samen

vr 16 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal musical

In het theater zoeken Brigitte en René 'in het nieuwe normaal' naar manieren om het publiek en elkaar te leren kennen. Een voorstelling waarin verbinding centraal staat, want dat is iets waar we nu misschien wel meer behoefte aan hebben dan ooit. Verbinding door middel van muziek, met bekende en onbekende parels, elk met een persoonlijk verhaal en soms in een nieuw jasje. Klassiekers uit Jesus Christ Superstar, Evita en Les Misérables passeren de revue, maar ook van Neil Diamon tot Eva Cassidy tot Stef Bos en Toon Hermans. Daarnaast zijn Brigitte en René benieuwd naar verhalen uit het publiek, wat ervoor zorgt dat elke avond anders en uniek is: samengesteld met elkaar! Weg met de scheidslijnen tussen de hokjes pop, rock en musical. Alleen nog maar muziek en verhalen die verbinden.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

vr 16 oktober 2020 19:30 Tamboerzaal musical


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 25,00

Deel via