Bordje Cultuur - Montere Weemoed

Thomas Verbogt & Beatrice van der Poel

zo 12 november 2017 13:00 Passagezaal muziek

Thomas en Beatrice staan eindelijk eens samen op het toneel. Eerder maakten ze samen het luisterboek Het toeval dat geluk heet. Nu brengen ze een hartverwarmende collage van liedjes en verhalen. Over tintelend verlangen, alledaagse waanzin en melancholie. Montere Weemoed wordt gepresenteerd als een Bordje Cultuur in samenwerking met de Bibliotheek/Verhalenwerf: eerst een lekkere lunch, dan genieten van tekst en muziek.

Auteur Thomas Verbogt schreef diverse romans, toneelstukken, columns en verhalenbundels. In 2016 werd hij genomineerd voor de Libris Literatuurprijs en de ECI Literatuurprijs voor zijn boek Als de winter voorbij is. In september 2017 verschijnt er een nieuw boek en een film over Verbogt. De film gaat in première op het Internationaal Filmfestival Rotterdam.

De Nederlandstalige singer-songwriter Beatrice van der Poel maakte al diverse theaterprogramma’s, albums en leest luisterboeken voor. Voor haar laatste voorstelling Electric Lady over Jimi Hendrix ontving ze enorm goede recensies. In 2015 won ze de Luisterboek Award voor het boek van John Green, Een weeffout in onze sterren.

Bordje Cultuur is een activiteit van Bibliotheek Hoogeveen i.s.m. De Tamboer. Iedere tweede zondagmiddag van de maand (oktober t/m maart, van 13.00 tot 15.00 uur) is er onder het genot van een lunch en een drankje een culturele activiteit. De Bordjes vinden plaats in Bibliotheek Hoogeveen. Alleen het Bordje van november 2017 is in De Tamboer.

Speeldata

zo 12 november 2017 13:00 Passagezaal muziek


Wachtlijst Bordje Cultuur Montere Weemoed

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17.50

Meer info

bibliotheekhoogeveen.nl


Deel via