Bordje Cultuur - Liesbeth Staats en Martijn Rosdorff

Waarom zou je media vertrouwen?

zo 16 september 2018 13:00 Bibliotheek

Een boeiende bijeenkomst met twee bekende journalisten: Liesbeth Staats (Brandpunt) en Martijn Rosdorff (NPO 1).

Liesbeth Staats en Martijn Rosdorff hebben samen meer dan veertig jaar ervaring in de journalistiek. Ze werkten voor talloze omroepen, publieke en commerciële stations in binnen- en buitenland. Ze maakten duizenden reportages, en waren veelvuldig in beeld op TV en radio. Beiden gaven ze leiding aan redacties en ontwikkelden ze met succes diverse programma-formules. Dit duo kent “De Media” van binnen en van van buiten.
Op zondag 16 september zijn Liesbeth en Martijn te gast in de Bibliotheek te Hoogeveen om u kennis te laten maken met de wereld achter de schermen van Televisie en Radio. Graag vertellen ze u over de geheimen uit medialand. De presentatie is zeker geen eenrichtingsverkeer, er is uitgebreid de gelegenheid om vragen te stellen en bezoekers kunnen meedoen aan een 'Media Misverstanden Quiz'.

Liesbeth is Brandpuntmedewerker, programmamaker en presentator en zij heeft nog steeds grote bekendheid omdat ze mee deed aan Wie is de Mol?

Martijn Rosdorff is voornamelijk correspondent voor NPO1 vanuit o.a. Engeland, is wekelijks op radio met "trending news", is trainer en gastdocent aan school voor journalistiek, en is bijna elke weekend  's nachts correspondent bij De wereld van BNN.

U kunt zich aanmelden tot woensdag 12 september, 16.00 uur. 

Bordje Cultuur is een activiteit van Bibliotheek Hoogeveen i.s.m. De Tamboer. Iedere tweede zondagmiddag van de maand (oktober t/m maart, van 13.00 tot 15.00 uur) is er onder het genot van een lunch en een drankje een culturele activiteit. De Bordjes vinden plaats in Bibliotheek Hoogeveen. Alleen het Bordje van november 2017 is in De Tamboer.

Let op, deze activiteit vindt plaats in de Bibliotheek, Willemskade 2.

Speeldata

zo 16 september 2018 13:00 Bibliotheek


Wachtlijst Bordje Cultuur Liesbeth Staats en Martijn Rosdorff

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 17.50

Meer info

bibliotheekhoogeveen.nl


Deel via