De Blonde Jongens en Tim

DEBJET

za 3 maart 2018 20:15 Passagezaal cabaret show

Het debuut van De Blonde Jongens en Tim! DEBJET won in 2014 de publieksprijs op het Groninger Studenten Cabaret Festival. En wie hun avondvullende show ziet, begrijp wel waarom. Geïnspireerd door fysieke acts als de Ashton Brothers gaan deze toptalenten verder waar Waardenberg & De Jong ooit ophielden. Fysiek, feestelijk en fantastisch!

Gekleed in spijkerbroekhotpants en strakke, witte T-shirts laten deze jonge honden een tsunami van visuele grappen, gewelddadige audiocollages en hilarische ongein los op de zaal. De blonde jongens, een soort stuiterende wannabe Chippendales, worden voortduren in de wielen gereden door hun kompaan Tim. Een vadsige sukkel die tegen wil en dank als een vraatzuchtige rode draad door de voorstelling heen banjert.

DEBJET is fysiek, feestelijk en fantastisch! Imaginaire goochelacts gaan hand in hand met billenkletsende travestieacts. Kungfuvechters ontregelen heftige Griekse tragedies. Je kunt het zo gek niet bedenken of DEBJET schotelt het je voor. Cabaret voor het publiek van de toekomst, dat wil je toch niet missen?!

Foto's: Fabian Calis

Deze voorstelling wordt mede mogelijk gemaakt door Vrienden van De Tamboer.

Speeldata

za 3 maart 2018 20:15 Passagezaal cabaret show


Wachtlijst De Blonde Jongens en Tim

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 13.50

Meer info

debjet.com


Deel via