Bert Visscher, Reinout Douma en Noordpool Orkest strijkkwartet

Hoor de engelen zingen

vr 4 september 2020 19:30 Tamboerzaal muziek cabaret

vr 4 september 2020 21:30 Tamboerzaal muziek cabaret

Bert Visscher zingt en vertelt een uur. Klein gezelschap voor een klein publiek. Geen cabaret met grote decors, maar een bescheiden voorstelling in bescheiden tijden. Leun lekker achterover en luister naar prachtnummers van Waits tot Aznavour, in een fantastische muzikale bezetting. Hoor de engelen zingen, maar luister eerst eens naar Visscher. Dat kon wel eens een vreemd uur worden.

Met Hieke Dam en Danna Paternotte op viool, Renske Visser op altviool, Dionne Nijsten op cello, Reinout Douma op piano en toetsen en Bert Visscher als zingende engel.

Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

vr 4 september 2020 19:30 Tamboerzaal muziek cabaret

vr 4 september 2020 21:30 Tamboerzaal muziek cabaret


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 22,50

Meer info

bertvisscher.nl


Deel via