Belle en het Beest 4+

De Musical

wo 23 december 2020 13:30 Tamboerzaal kids

wo 23 december 2020 16:00 Tamboerzaal kids

Van Hoorne Entertainment is terug met een nieuw sprookje: Belle en het Beest! Echte schoonheid zit diep van binnen, zo vertelt dit bijzondere verhaal.

In dit romantische volkssprookje speelt Bettina Holwerda de rol van Belle: het sprankelende, slimme meisje leert verder te kijken dan het woeste uiterlijk van het Beest. Sita was eerder te zien De Kleine Zeemeermin en Doornroosje. Uiteraard zal ook het populaire tovenaarsduo Titus & Fien niet in deze familievoorstelling ontbreken voor een flinke dosis beestachtig lachen, gieren en brullen.

Zet je masker af en toon je ware gezicht. Een vrolijke, magische familiemusical vol betoverende liedjes, prachtige meerstemmigheid, schitterende kostuums en hi-hilarische scènes.

Het verhaal van Belle en het Beest

Het hele dorp is in rep en roer. Prins Dinand wordt binnenkort 21 jaar en gekroond tot koning, alleen de koningin aan zijn zijde mist nog. De dorpsmeisjes maken grootste trouwplannen, behalve Belle: dit mooie, slimme meisje droomt over haar eigen avonturen buiten de dorpsmuren. Wat moet zij nou met een man? Het grote nieuws bereikt intussen ook het tovenaarshuisje van Titus en Fien. Maar, wacht eens… als de prins koning wordt, kan Fien nooit de machtigste vrouw van het land zijn. Samen met Titus bedenkt ze een verschrikkelijke vloek: de prins verandert in een lelijk beest. Zal hij op deze manier ooit nog de ware liefde vinden of blijft hij voor altijd een afzichtelijk monster?

Kom verkleed!

Doe mee aan de Sprookjesverkleedwedstrijd en kom verkleed naar het theater. Je maakt dan kans op een sprookjesachtig prijzenpakket. Na afloop van de voorstelling kun je met alle acteurs op de foto tijdens een uitgebreide Meet & Greet.


Veilig naar De Tamboer

Welkom terug in het theater, wat hebben we u gemist! Natuurlijk is het voor iedereen weer even wennen, maar wij beloven een veilig theaterbezoek. Zo zorgen we voor voldoende afstand in de zaal, duidelijke looproutes en extra hygiëne. Maar ook uw hulp kunnen we goed gebruiken, want samen staan we sterk. Meer weten? Lees hier alles over onze corona-maatregelen.

Ingangen

Om ervoor te zorgen dat iedereen voldoende afstand van elkaar houdt en bezoekers elkaar niet hoeven passeren, werken we met vier verschillende ingangen naar de zaal. Iedere ingang wordt aangegeven met een kleur: rood, geel, groen en blauw en geeft toegang tot het bijbehorende blok zitplaatsen. De verkoop is ongeplaceerd, dit betekent dat onze gastvrouwen en gastheren op de avond zelf een plaats zullen toewijzen waar u kunt gaan zitten. 
Alle plaatsen bevinden zich in de lounge-opstelling op de vloer in de grote zaal en bieden dus allemaal goed zicht op het podium. 

Waar bevinden zich de diverse ingangen en bijbehorende zitplaatsen in de zaal? Bekijk hier een overzicht van de zaal.

Speeldata

wo 23 december 2020 13:30 Tamboerzaal kids

wo 23 december 2020 16:00 Tamboerzaal kids


ingang even ROOD

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

ingang oneven GROEN

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

ingang even GEEL

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

ingang oneven BLAUW

Naam Vanaf
Lounge-ticket € 23,50

Deel via