Christmas with Anúna

De ultieme kerstbeleving

wo 12 december 2018 20:15 Tamboerzaal muziek

Dompel u onder in het oude Ierland met de engelenzang en Gregoriaanse chants van ongeëvenaarde klasse door het internationaal befaamde koor Anúna. Onder leiding van componist, arrangeur en tenor Michael mcGlynn nemen de zangers en zangeressen u mee in de geschiedenis, mystiek en bezieling van de Keltische volkeren. Veel van de gezangen dateren uit de middeleeuwen. 
U wordt letterlijk omringd door een klankentapijt van loepzuivere zang, wanneer de koorleden zich al zingend gracieus door de zaal bewegen. Anúna excelleert in het traditionele en eigentijdse klassieke genre, met ritmische songs en meditatieve Gregoriaanse liederen. De prachtige meerstemmigheid verraadt een grote geoefendheid en discipline.

Kerst

De kersttournees van Anúna zijn al jarenlang razend populair. Het kerstprogramma bevat bekende kerstliederen zoals Silent Night en Away In A Manger, maar ook meer eigentijdse liederen. Een kerstconcert van Anúna brengt u gegarandeerd in hemelse sferen, door de combinatie van mooie a capellazang, prachtige kostuums en flakkerend kaarslicht. 

Maak uw bezoek aan de voorstelling compleet!

Borrelarrangement

€ 6,25 per persoon
Na afloop van de voorstelling neemt u plaats aan een voor u gereserveerde tafel en geniet u van een heerlijke borrelplank met hapjes en een drankje naar keuze.

Laatste kaarten

Speeldata

wo 12 december 2018 20:15 Tamboerzaal muziek


Wachtlijst Anúna

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 26,00
CJP € 24,00

Meer info

www.anuna.ie


Deel via