Addergebroed

Het leven van Johannes van Lier

za 3 juni 2017 20:15 Tamboerzaal musical

Musicalster Tony Neef speelt de hoofdrol in deze grote, unieke musical die een eigentijdse en frisse blik werpt op het rijke verleden van Drenthe. Wieneke Remmers speelt zijn vrouw. Addergebroed vertelt het verhaal van Johannes van Lier die tot de elite van de provincie Drenthe behoort. De self-made man houdt zich bezig met zijn passies wetenschap en natuur. Terwijl Van Lier werkt aan een publicatie van zijn wetenschappelijk onderzoek naar slangen, raakt hij verwikkeld in een politieke slangenkuil. Met zijn gezin komt hij in een benarde situatie terecht.

Het Assense folkduo Tangarine schrijft de genreoverschrijdende muziek voor deze productie van de makers van Tick, Tick, Boom! (genomineerd voor een Musical Award). De artistieke leiding is in handen van de internationaal gerenommeerde schrijver en regisseur Koen van Dijk. De muziek wordt live gespeeld door het Noord Nederlands Jeugd Orkest.

Deze gloednieuwe productie maakt onderdeel uit van De Rijkdom van Drenthe. Een nieuw modern cultureel project van Stichting Boventoon Theater en theaterproducent Tresore Producties waarin de rijke historie van Drenthe de hoofdrol speelt. Wat maakt Drenthe tot Drenthe? Inwoners van Drenthe worden ondergedompeld in de verhalen van hun provincie, die niet even bekend zijn maar des te meer bijdragen aan de trots van de Drent.  

Speeldata

za 3 juni 2017 20:15 Tamboerzaal musical


Wachtlijst Addergebroed

Kies a.u.b. de voorstelling waarvoor u op de wachtlijst wilt staan.
Vul a.u.b. het aantal tickets in.
Vul a.u.b. uw voornaam in.
Vul a.u.b. geldige tussenvoegsels in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul a.u.b. uw achternaam in.
Vul a.u.b. een geldig e-mailadres in.
Vul a.u.b. een geldig telefoonnummer in.
×

Prijzen (inclusief drankje)

Naam Vanaf
Normaal € 22.50
CJP € 20.50

Meer info

addergebroed.nu


Deel via