Service

Entreebewijs verloren/vergeten

Geen nood. U kunt contact opnemen met onze klantenservice via info@detamboer.nl of door te bellen naar 0528 - 280 180 en dan sturen we u een nieuw ticket. Bent u op de avond zelf uw entreebewijs verloren? U kunt bij de kassa een nieuw entreebewijs aanvragen. 

Kaarten retour 

Gekochte kaarten kunt u tot uiterlijk 3 werkdagen voor de voorstelling retourneren. U krijgt het betaalde bedrag dan terug op een tegoedbon minus € 4 administratiekosten per kaart. Vrienden van De Tamboer mogen kaarten tot 1 uur voor de voorstelling retourneren.

Niet goed? Nieuwe kans!

Voldoet de voorstelling niet aan uw verwachting en wilt u het niet uitzitten? Vraag dan in de pauze bij de klantenservice een NGNK-formulier voor een tegoedbon, minus € 4 administratiekosten. Dit geldt bij voorstellingen met pauze en bij voorstellingen die onder reguliere voorwaarden in onze programmering staan.

Garderobe

Bij uw bezoek aan de voorstelling wordt voor uw en onze veiligheid gevraagd om uw jas in de garderobe op te hangen. Dat kan gratis, maar kan ook voor € 1,- in onze bewaakte garderobe.

Drankje

In de pauze van de voorstelling staat er een drankje voor u klaar. De prijs à € 2,75 is bij uw kaartje inbegrepen, dit voorkomt wachtrijen en afrekentijd bij het uitgiftebuffet. Is er geen pauze op verzoek van de artiest? Dan staat uw drankje na afloop voor u klaar.

Rolstoel- en rollatorplaatsen

Wilt u gebruik maken van onze rolstoel- en rollatorplaatsen in de Passagezaal of Tamboerzaal? Neem dan telefonisch contact op met onze klantenservice op 0528 - 280 180. 

Slechthorend

Wanneer u slechthorend bent kunt u voorafgaand aan de voorstelling bij onze kassa om een hoorset vragen. 

Calamiteit?

Waarschuw onze dienstdoende medewerker, onze EHBO in de zaal of onze medewerker klantenservice in de hal.

Fotografie/Film

Het is niet toegestaan foto- of video-opnames te maken tijdens de voorstelling, dit vaak op verzoek van de artiest. Flitsen kan zelfs gevaarlijk zijn voor de artiesten.

Stoelverhogers

Om te voorkomen dat uw kind net achter een volwassenen zit en daardoor de kindervoorstelling niet goed kan volgen kunt u een stoelverhoger lenen. Deze zijn verkrijgbaar bij de garderobemedewerker, daar kunt u de verhoger na afloop ook weer inleveren.

Bijna eerste rang

Bij een enkele voorstelling in de Tamboerzaal hanteren we rangen (A/B). Bij de meeste uitvoeringen zit u overal goed als het om horen en zien gaat. Soms kunnen er kleine verschillen zijn, bijvoorbeeld bij een opera. Zit u dan op rang B, dan kunt u de boventiteling niet lezen. Dit maakt uw beleving echt niet minder, maar wel de prijs die we voor uw kaartje rekenen. Dat vinden we wel zo eerlijk.

 

Tegoedbonnen

De tegoedbon van De Tamboer is geldig tot een jaar na uitgifte.

Kortingsacties

Kortingen gelden nooit op reeds gekochte kaarten en in combinatie met andere kortingsacties.

Sirene Sale

Iedere eerste maandag van de maand* bieden wij een Sirene Sale-aanbieding aan: 24 uur lang 50% korting op een geselecteerde voorstelling. We maken de Sirene Sale dan om 12.00 uur bekend via onze website, nieuwsbrief en Facebook en Twitter-kanalen. Volg ons daarom om nooit een Sirene Sale mis te lopen! Ook voor de Sirene Sale geldt dat kortingen nooit op reeds gekochte kaarten gelden. *september t/m mei

Wachtlijst

Voorstelling uitverkocht? Meldt u zich dan aan op de wachtlijst. Zelfs bij populaire voorstellingen komt het voor dat kaarten op het laatste moment terugkomen. Of misschien wordt er op grond van een fikse wachtlijst wel een extra voorstelling bijgeboekt. U krijgt dan als eerste bericht en de gelegenheid om alsnog kaarten te reserveren. Informeer ook op de avond zelf, wie weet komen er nog een paar plaatsen vrij.

Afgelast of anders nieuws

Kijk altijd even op www.detamboer.nl voor u van huis gaat. Het kan immers zijn dat er een voorstelling is afgelast, bijvoorbeeld door ziekte van de artiest. Actueel nieuws en wijzigingen over onze programmering leest u in onze digitale nieuwsbrief, vraag hem aan via nieuwsbrief@detamboer.nl.

Te gast

Wanneer er bij een voorstelling te gast staat, dan betekent dit dat het gezelschap onze zaal huurt.

Advies gewenst? Van harte welkom!

Veel informatie en het kopen van kaartjes gaat via internet. Heeft u geen internet of wilt u ons advies bij uw keuze? Dan lossen we dat anders op. Bel ons, maak een afspraak om langs te komen en dan gaan we er samen met u voor zitten. Op ons gemak, met een kopje koffie of thee.

Vertel het ons!

Net zoals een singer-songwriter, toneelspeler of entertainer hebben wij u veel te vertellen. Heel veel. Maar wat wilt u eigenlijk van ons horen en hoe? We hebben een groot luisterend oor en horen graag wat jou en u interesseert, beweegt, grijpt, treft… Deel uw ervaring via vertelhetons@detamboer.nl


Deel via