Ook dit jaar geeft Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina weer een spetterend en enthousiast optreden in De Tamboer. Wilhelmina is een moderne en bloeiende vereniging met drie verschillende geledingen. Alle geledingen zullen, in een anderhalf uur durend programma, afwisselend laten zien waar ze toe in staat zijn. Van orkest naar malletband tot aan de majorettes: iedereen laat zijn bijdrage zien, van jong tot oud. Allemaal gericht op het thema: “Wilhelmina’s foute party!”
  • te gast

Chr. Muziekvereniging Wilhelmina

O, o wat een tijd….

za 02 april 2022 20:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 105 min.
  • Vanaf € 10,00 inclusief

Ook dit jaar geeft Christelijke Muziekvereniging Wilhelmina weer een spetterend en enthousiast optreden in De Tamboer. Wilhelmina is een moderne en bloeiende vereniging met drie verschillende geledingen. Alle geledingen zullen, in een anderhalf uur durend programma, afwisselend laten zien waar ze toe in staat zijn. Van orkest naar malletband tot aan de majorettes: iedereen laat zijn bijdrage zien, van jong tot oud. Allemaal gericht op het thema: “O, o wat een tijd….”

Na afloop is er nog gelegenheid om na te kletsen en kennis te maken met de leden, onder het genot van een kopje koffie. Tot ziens!

Veilig naar De Tamboer