Vogel & Schaap zijn beste vrienden en doen alles samen. Schaap wil heel graag vliegen, net als Vogel. Maar hoe moet hij dat doen? In deze muzikale, vrolijke en interactieve voorstelling gaat Curt samen met jou op zoek naar de oplossing. Kom jij ook helpen?
  • kids

Vogel & Schaap 3+

za 05 juni 2021 14:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 45 min.
  • Vanaf € 10,00

Vogel & Schaap zijn beste vrienden. Ze doen alles samen en beleven de grootste avonturen. Schaap komt regelmatig in bizarre situaties terecht, al is hij zich van geen kwaad bewust. Gelukkig is Vogel er altijd om een handje te helpen. Op een dag ziet Schaap dat Vogel hoog de boom in vliegt en hij beseft zich dat het best saai is om alleen maar op de grond te staan. Maar met wie moet hij nu spelen? Wat voor nieuwe avonturen kan hij in zijn eentje beleven? Hoe tof is het dat Vogel hoog in de lucht zit en over alles heen kan kijken! Als Schaap nou ook eens kon vliegen, dan kunnen de vriendjes samen over alles heen kijken. Met zijn tweeën is het veel spannender en leuker. Schaap bedenkt een manier om zelf ook te kunnen vliegen. Zal het hem lukken of heeft hij toch een beetje hulp nodig?

Curt neemt je tijdens deze interactieve voorstelling mee in de belevingswereld van Schaap. Samen met jouw hulp gaat hij op zoek naar de oplossing, want ook Curt zelf kan best een handje of twee gebruiken. En zo komt ook Vogel tot leven. Met veel geknutsel, gerommel en zelfs een beetje muziek beleef jij samen met de andere kinderen in de zaal een splinternieuw avontuur. Een avontuur over vriendschap, moed en wat het betekent om samen te durven dromen. Een avontuur waarin jij op zoek gaat naar je eigen talenten, dromen en verhalen.

Curt Fortin

Curt Fortin is bekend als acteur en presentator van Het Huis Anubis, De Schatkamer, Hoela & Hoep en meer. Hij is een verhalenverteller in hart en nieren en schreef al twee spannende kinderboeken: Yakanuko – Een gevaarlijke opdracht en Een Reu…reu…reuzenslang.