The Dashboard Danglers met Jaco van der Steen en Marcel de Groot ontstond vanuit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen. Hits van Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt worden aangevuld met nieuw werk.The Dashboard Danglers met Jaco van der Steen en Marcel de Groot ontstond vanuit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen. Hits van Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt worden aangevuld met nieuw werk.
  • muziek

The Dashboard Danglers

Take Me Home

vr 21 januari 2022 19:30 uur
Bestel
vr 21 januari 2022 21:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 75 min.
  • Vanaf € 26,50 inclusief

Na veertien jaar volle zalen met de Dutch Eagles vond Jaco van der Steen het tijd voor iets nieuws. The Dashboard Danglers werd geboren uit liefde voor het betere countrylied met meerstemmige vocalen. Samen met Marcel de Groot op gitaar en zang, Leon Klaasse op drums en zang, Martin Bakker op bas en zang, Rebecca Bakker op gitaar en zang roept Jaco met zijn band als geen ander het echte countrygevoel op.

Jaco’s laatste wapenfeit met de Dutch Eagles was het album waarop ze samenwerkten met Boudewijn de Groot: Even Weg. De muziek die Jaco voor The Dashboard Danglers maakte past als een handschoen om de nu Engelstalige teksten die Boudewijn de Groot schreef. De kracht en pracht van hun samenwerking krijgt daarmee een fraai vervolg.

In Take Me Home vertolken de topmuzikanten met hun prachtige stemmen bekende hits, maar ook nieuwe songs met soms biografische teksten en verhalen. Het resultaat? Nieuwe songs met een vertrouwd geluid en weergaloze samenzang tijdens deze reis naar de muzikale identiteit van de muzikanten.

Geniet van gouden hits van Dolly Parton, Kenny Rogers, John Denver en Linda Ronstadt. De songs worden op eigen wijze, maar met veel respect voor de traditie gespeeld. Met een krachtig eigen geluid voegt de band zich gemakkelijk tussen de bekende wereldhits. Stap in deze muzikale reis met The Dashboard Danglers, een avond die voelt als muzikaal thuiskomen.

Veilig naar De Tamboer