• muziek

The Bluebettes

Nationaal Theaterweekend

vr 28 januari 2022 21:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 90 min.
  • Vanaf € 5,00

Met de swingende vrouwenband The Bluebettes is het altijd groot feest! Dat hebben ze ook in Hoogeveen al meerdere malen met succes bewezen. Tijdens het Nationaal Theaterweekend komen de dames terug naar De Tamboer voor een heerlijk, swingend staconcert in de Forumfoyer. En daar mogen de voeten dus lekker van de vloer!

The Bluebettes hebben het hart op de swinging sixties-plek. Maak je klaar voor een heerlijk uurtje vol hartverscheurende country, opzwepende rock ’n roll en tijdloze soul. Dus trek die dansschoenen maar aan voor dit optreden vol nostalgie, humor en liedjes die iedereen kent, zoals van Tina Turner, Dusty Springfield, The Beatles en The Supremes.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling maakt deel uit van het Nationaal Theaterweekend. Een voorstelling kost tijdens dit weekend slechts € 10,-. Ook zijn er allerlei extra activiteiten. Bekijk het hele programma van het Nationaal Theaterweekend hier.

Bezoek je Huisvrouwen bestaan niet of Fuse tijdens het Nationaal Theaterweekend? Dan hoef je geen kaartje te kopen voor The Bluebettes, maar kun je na afloop van de voorstelling gewoon gezellig blijven dansen tijdens dit swingende muziekfeest in de foyer.

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Veilig naar De Tamboer