Space academy - 2021
  • kids

André Kuipers en Sander Koenen 8+

Space Academy live: een buitenaards avontuur

zo 02 januari 2022 13:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 90 min.
  • Vanaf € 22,50

De wereld van de ruimtevaart komt écht tot leven

André Kuipers is terug in het theater met een splinternieuwe ruimtevaartshow voor jong en oud. Zet je schrap voor een waanzinnige reis naar de ruimte!

Astronaut André Kuipers en journalist Sander Koenen nemen je mee naar een wereld waar ‘onder’ en ‘boven’ niet bestaan. Een wereld waar water in bollen om je heen zweeft in plaats van als druppels naar beneden valt. Waar je kunt fietsen zonder zadel en waar je kunt hardlopen op de muur.

De wereld van de ruimtevaart komt écht tot leven bij Space Academy live. Waan jezelf voor even astronaut met live experimenten en de meest mooie videobeelden. Ontdek hoe een raketlancering voelt en hoe hoog jij kunt springen op de maan. Hoe het is om de hele dag te zweven en of dat misschien hier op aarde ook zou kunnen.

Dus riemen vast en aftellen maar! Je reist sneller dan het licht naar de verste hoeken van het heelal, langs nevels en kometen, langs sterren en planeten. In de ruimte is ontzettend veel te ontdekken en onderweg duik jij even in de toekomst. Bestaat er buitenaards leven? Ga jij misschien ooit wel op Mars wonen? En hoe zal het onze eigen planeet aarde in de toekomst vergaan?

Heb jij nog een brandende vraag aan André Kuipers na deze spannende reis? Aan het einde van de show beantwoordt hij die van jou!

Veelgestelde vragen

Corona

Route en parkeren

Veilig naar De Tamboer