René van Meurs hunkert in zijn show.
René van Meurs hunkert in zijn show.
  • cabaret

René van Meurs

Hunkert - Reprise!

za 19 juni 2021 19:30 uur
Bestel
za 19 juni 2021 21:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 75 min.
  • Vanaf € 19,50 inclusief

Reprise!

De liefde. René kan er alles over vertellen. Als het op liefde aankomt heeft hij geleefd en geloofd, met wisselend succes. Er waren deksels op neuzen, er waren meerdere stoten aan dezelfde aantrekkelijke steen, maar altijd vol vertrouwen en zelfspot de borst weer vooruit. Wat betekent het eigenlijk om lief te hebben? Te houden en te verliezen? René weet er alles van, maar tegelijkertijd ook helemaal niets. Hij kan er in élk geval heel goed over vertellen en doet dat dan ook met prachtige verhalen vol mooie inzichten, hilarische improvisaties en heel veel grappen.

Je kunt op zoek zijn naar de liefde, je kunt er naar verlangen of zelfs smachten. René doet daar een schepje bovenop. René van Meurs hunkert. En jij kunt niet anders dan van hem houden.

René van Meurs

René is al jarenlang lid van comedycollectief Comedytrain. Hij won de jury- en publieksprijs van Cameretten en werd met zijn vorige voorstelling genomineerd voor Neerlands Hoop 2018.

Welke voorstellingen en concerten gaan wel of niet door?

Hoe blijf ik op de hoogte van wijzigingen?

De Volkskrant

"Wat een vlotte opening heeft de vierde cabaretsolo van René van Meurs. In kort bestek schetst de 34-jarige Van Meurs hoe hij al anderhalf jaar met liefdesverdriet rondloopt. Na een aantal rake opmerkingen over hoe hij is gaan zwelgen in zijn verdriet en bang is voor iets nieuws, neemt hij ons mee op een solovakantie naar Valencia."

Trouw

"Met die opmerking oogst Van Meurs een gulle lach, wat hij bijzonder vaak doet deze avond, want naast kwetsbaar en persoonlijk is ‘Hunkert’ ook erg grappig. Het hoofdverhaal over de liefde die stukliep is doorspekt met komische anekdotes, onder meer over een aanvaring met een baliemedewerker op het stadsdeelkantoor."

Veilig naar De Tamboer