Waarom is al het nieuws tegenwoordig ‘Breaking’? Cabaretier Rayen Panday vraagt zich af wat er nog echt speciaal is in deze tijd vol triggers. Hij dwingt lachsalvo’s af met de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven.
  • cabaret

Rayen Panday

vr 26 maart 2021 19:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 75 min.
  • Vanaf € 19,50 inclusief

Fotograaf: Daniel J. Ashes

Waarom moet tegenwoordig bij de foto staan of deze zónder filters is genomen? Waarom is al het nieuws ‘Breaking’? Waarom willen we continue getriggerd worden door van alles en nog wat? 

Er is een overvloed aan triggers en dit heeft juist een averechts effect. Alles maar de hele tijd bijzonder vinden, inclusief jezelf. In zijn vijfde solovoorstelling vraagt Rayen Panday zich af: wat is er nog écht speciaal? Hij vertelt op zijn inmiddels zeer succesvolle manier de grappigste verhalen over zichzelf en zijn leven. Daarnaast zingt hij ook nog eens heerlijke nummers waarbij hij zichzelf begeleidt op piano. Rayen is niet bang om de trekker over te halen en dwingt het ene na het andere lachsalvo af.

Met zijn natuurlijke en ontspannen podiumprésence schaart Rayen zich in de traditie van grote Amerikaanse komieken als Eddie Murphy en Jerry Seinfield.

Rayen Panday

Tijdens zijn rechtenstudie besluit cabaretier Rayen Panday mee te doen aan een open podium, iets wat hij al heel lang wilde doen. Hij wordt gevraagd voor het Groninger Studenten Cabaret Festival en wint hierbij de persoonlijkheidsprijs. Sindsdien is Rayen actief als stand-up comedian. In 2016 werd hij lid van Comedytrain. Hij werd tevens als één van de drie Nederlandse comedians gevraagd om een eigen Netflix-special op te nemen, waarmee zijn internationale succes nog groter werd. 

Meer weten? Check rayenpanday.nl

Veilig naar De Tamboer

NRC

“Panday overtuigt in comedy met hoge grapdichtheid”