Sterren en de maan - prentenboekjesfestival - 2021
  • kids

Prentenboekjesfestival 2+

Onder de sterren en de maan

wo 05 januari 2022 14:00 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 210 min.
  • Vanaf € 0,00

Hoezo schijnt de maan en waarom ziet hij er altijd anders uit? Kun jij alle sterren tellen en weet je hoe ver weg ze precies zijn? Ga mee op ontdekkingsreis in de Prentenboekenstad en kom erachter. Bezoek de voorstellingen Het Astronautje en Raad eens hoeveel ik van je hou, waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek of vermaak je lekker tussen de prentenboeken in de leeshoek.

Het Astronautje 4+ (bestel hier je kaarten)
Hoe word je een goede astronaut? Moet je goed kunnen sporten? En hoog durven klimmen? Weten waar de planeten staan? André het astronautje neemt je mee naar een bijzondere plek en verklapt daar een geheim… Maak kennis met de ruimtevaart, het leven als astronaut én onze mooie, maar kwetsbare planeet.

Het Astronautje is geïnspireerd op de belevenissen en ervaringen van astronaut André Kuipers. Hij woonde en werkte meer dan een half jaar in het internationale ruimtestation ISS.

Raad eens hoeveel ik van je hou 2+ (bestel hier je kaarten)
“Grote Haas, kom eens hier met je oren. Ik moet je iets héél belangrijks vertellen! Raad eens hoeveel ik van je hou?” Grote Haas en Hazeltje houden ontzettend veel van elkaar. Maar hoeveel precies? Dat is lastig te meten. Tijdens de lente, zomer, herfst en winter maken ze samen avonturen mee. Daarna is Hazeltje moe en legt Grote Haas hem lekker in een bedje van varens. En terwijl Grote Haas dicht naast Hazeltje gaat liggen fluistert hij: “ik hou van jou helemaal tot aan de maan… en terug!”

Een kleine intieme poppenvoorstelling vol muziek, gebaseerd op de populaire boekenreeks.

Sterrenfabriek
Waan je tussen de sterren in de Sterrenfabriek. Hier kun je naar hartenlust spelen met sterren van allerlei materialen: zacht, stevig of magnetisch. Sommige sterren worden wel héél bijzonder als je ze in de fabriek stopt. Help jij de Sterrenwachter mee om alle sterren te verzamelen? Je mag natuurlijk ook de mooiste ster lekker meenemen naar een eigen plekje om mee te spelen!

Het Prentenboekjesfestival is een gezellig familiefestival vol bekende prentenboekfiguren, fantasie en (voor)leesplezier!

Meer weten? Check vanaf2.nl

Veelgestelde vragen

Corona

Heeft mijn kind een coronatoegangsbewijs nodig?

Mijn kind is nog klein, is de voorstelling dan wel goed zichtbaar?

Veilig naar De Tamboer