Nieuwjaarsconcert 2021 - Orkest van het Oosten
  • klassiek
  • muziek

Nieuwjaarsconcert 2021

Phion

do 06 januari 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 29,50 inclusief

Gelukkig nieuwjaar!

En wat is de beste manier om het nieuwe jaar in te luiden? Beleef een heerlijk Nieuwjaarsconcert door Phion onder leiding van dirigent Enrico Delamboye, met sopraan Laetitia Gerards en bariton Raoul Steffani.

Phion heft het glas en luidt 2022 in met een spetterend Nieuwjaarsconcert. De musici nemen u in dit vrolijke en uitbundige concert mee naar Frankrijk met de mooiste melodieën uit opera en operette. Verwacht romantiek van Gounod, ballet van Massenet en komedie van Offenbach. Vervolgens nemen ze u mee naar Wenen, waar gedanst wordt op bekende polka’s en walsen. Ook hier ontbreekt de operette met Strauss, Kálmán en Suppé niet.

De cast van het Nieuwjaarsconcert is volledig van eigen bodem. Dirigent Enrico Delamboye maakte furore bij de Volksoper Wien en de Komische Oper Berlin en is chef van Theater Koblenz. Raoul Steffani is Nederlands jongste en zeer getalenteerde bariton, in 2018 won hij de Grachtenfestivalprijs. Sopraan Laetitia Gerards maakte grote indruk met haar rollen in de musical A little Nightmusic en de muzikale komedie Bruid te koop! van De Nederlandse Reisopera. Samen met de musici van het orkest zorgen ze voor een fantastisch begin van 2022. Met de beste wensen van De Tamboer!

Meer weten? Check www.phion.nl

Veelgestelde vragen

Corona

Route en parkeren

Veilig naar De Tamboer