Legends Remastered - The Music of Sting & The Police - 2022 - in de Tamboer
  • muziek

Legends Remastered - Music of Sting & the Police

Nationaal Theaterweekend

za 29 januari 2022 20:30 uur
Bestel
  • Vanaf € 10,00

De veelzijdigheid waarmee Sting zo beroemd is geworden vormt de basis voor deze unieke avond met rock, pop, klassiek, jazz en alles ertussenin. Een spectaculair concert dat geheel in het teken staat van de muziek van Sting en zijn legendarische band The Police.

Dat betekent natuurlijk nummers als Shape Of My Heart, Roxanne, Englishman In New York en Message In A Bottle, maar ook speciale bewerkingen van songs als Desert Rose, Synchronicity en It’s Probably Me. De muzikanten weten de songs telkens op eigenzinnige wijze te interpreteren. Soms groots en bijna orkestraal, dan weer klein en intiem, maar altijd verrassend en ontroerend.

De band is net zo veelzijdig en bijzonder als de muziek van Sting zelf en bestaat uit topmuzikanten uit de rock-, pop- en jazzwereld. Leadzanger Ludovique (Luc Devens) is een vocale duizendpoot met een ongelofelijke dynamiek. Zonder het origineel uit het oog te verliezen weet hij ieder nummer een eigen, authentiek geluid te geven. Ludovique werkte samen met veel bekende muzikanten, waaronder de vaste gitarist van Sting: Dominic Miller, die tevens de klassieker Shape Of My Heart schreef.

De stemkunstenaars van Rock4 dragen ook hun steentje bij. Dit internationaal bekende en award winnende ensemble speelt al jarenlang in heel Europa voor volle zalen. Met hun indrukwekkende, waanzinnige stemmen en prachtige harmonieën zijn ze de kers op de taart van dit concert.

Legends Remastered belooft een groot feest met de prachtige muziek van Sting en The Police.

Nationaal Theaterweekend

Deze voorstelling maakt deel uit van het Nationaal Theaterweekend. Een voorstelling kost tijdens dit weekend slechts € 10,-. Ook zijn er allerlei extra activiteiten. Bekijk het hele programma van het Nationaal Theaterweekend hier.

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Veilig naar De Tamboer