Koefnoen - Koefnoen Live! - 2022 - in De Tamboer
  • cabaret

Koefnoen

Koefnoen Live!

vr 18 februari 2022 20:00 uur
Bestel
  • Vanaf € 37,50 inclusief

De mannen van Koefnoen zijn terug met hun persiflages, types en imitaties! Na zestien succesvolle jaren op de Nederlandse televisie, duiken ze nu voor het eerst het theater in. Natuurlijk helemaal up-to-date, met fonkelnieuw materiaal. We zien vertrouwde types als happy single Ipie, stijl en klasse-icoon Nesrin, de luidruchtige corps-studentes Fleur en Madelon, recreatief gebruiker slash sekswerker Annet en uiteraard het onverwoestbare ANWB-duo Okko en Eus.

Owen Schumacher, Jeremy Backer en Paul Groot storten zich samen met Ruth Sahertian en Jeske van de Staak in herkenbare en confronterende sketches, songs en scènes. Een wervelende, satirische revue over veranderen, vernieuwen of vastroesten.

Want de wereld verandert razendsnel en dat gaan soms sneller dan we door hebben. Dingen kunnen niet meer, mogen niet meer, niets lijkt blijvend. Maar hoe verander je een beetje soepeltjes mee? Wil je dat? Durf je dat? Kun je dat? Of blijf je liever met de gordijnen dicht lekker bingewatchen, terwijl je wacht op een maaltijdkoerier met een kubus op zijn rug?

Meer weten? Check koefnoen.nl

Veelgestelde vragen

Heb ik een toegangstest of vaccinatie nodig voor bezoek?

Welke coronamaatregelen gelden er in De Tamboer?

Hoe kan ik de klantenservice bereiken?

Veilig naar De Tamboer