Kerstmusicalconcert Scala 2021
  • musical

Kerstmusicalconcert met Brigitte Heitzer

Scala Musicalgroep Hoogeveen

za 18 december 2021 14:30 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 135 min.
  • Vanaf € 14,00 inclusief

Op zaterdag 18 december 2021 viert de Scala Musicalgroep Hoogeveen het 10-jarig jubileum van het jaarlijkse Kerst Musical Concert met twee concerten in de Passagezaal van Theater De Tamboer: het Kinder Kerst Musical Concert en het Kerst Musical Jubileumconcert 2021. Het belooft een prachtige dag te worden waarin veel kerstmuziek zal klinken.

Boek hier een combi-ticket voor het Kerst Musical Concert en het Kinder Kerst Musical Concert

Musicalklas 3 en de volwassenen van Musicalgroep Hoogeveen presenteren het 10-jarig jubileumconcert. Een feestelijke middag met prachtige kerst- en wintermuziek in een sfeervolle entourage en…  speciale gasten.

Projectkoor oud-leden Musicalklas 4
Dertig oud-leden van Musicalklas 4 vormen een projectkoor! Veel van hen zongen, dansten en acteerden meerdere jaren bij onze Musicalgroep en zijn inmiddels uitgewaaierd over heel Nederland. Wij zijn ontzettend blij dat ze zich in grote getale hebben aangemeld voor dit jubileumconcert en kijken er naar uit om ze te zien en te horen.

Brigitte Heitzer
Een ander hoogtepunt deze middag is de medewerking van de Nederlandse musicalster Brigitte Heitzer. Brigitte is in Nederland bekend geworden door haar winst van het tv-programma Op zoek naar Evita. Ze was de afgelopen jaren te zien in tal van bekende grote Nederlandse musicalproducties waaronder Miss Saigon, The Full Monty, Nonsens en Petticoat. Momenteel speelt Brigitte de hoofdrol van Diana in de musical Diana & Zonen. Ze was eerder onze gast als workshopdocente en als soliste bij het 5-jarig jubileum van ons Kerst Musical Concert in 2016.

Meer weten? Check ontdekscala.nl

Veelgestelde vragen

Corona

Ga nu met korting naar het Kerstmusicalconcert en het Kinder Kerst Musical Concert