Bètawetenschapper Diederik Jekel schept orde in de chaos en beantwoordt alle vragen waarmee jij als kind nergens terecht kan. Met de mooiste verhalen uit de wetenschap én kattenfilmpjes.
  • theatercollege

Diederik Jekel

Orde in de chaos

vr 03 december 2021 20:15 uur
Bestel
  • Vanaf € 22,50 inclusief

Aan de basis van dit bijzondere project staan drie ingrediënten. Je hebt namelijk theatervoorstellingen, je hebt colleges en je hebt steeds meer mensen in onze samenleving die behoefte hebben aan therapie en rust in hun leven. Nu denk je vast: wat een ijzersterke analyse en wat jammer dat deze concepten niet samen gaan. Niets is minder waar! 

Orde in de Chaos is het eerste therapeutische theatercollege en je komt gegarandeerd het theater uit met meer rust in je hoofd en een glimlach op je gezicht. Er is dans, er is confetti, er zijn kattenfilmpjes en er is het begin van de oerknal. We kijken allemaal op dit moment naar de wetenschap om ons te redden van de huidige crisis, maar wat kan wetenschap eigenlijk en wat kan het niet? Het wordt een avond om nooit te vergeten.

Diederik Jekel

Op onnavolgbare wijze legt Diederik Jekel bètawetenschappen uit op televisie, radio, internet en in zijn boek. Sinds hij in 2010 bij De Wereld Draait Door de kans kreeg om over wetenschap te praten, is hij full-time wetenschapsjournalist. Diederik heeft een master in vastestoffysica en geeft presentaties over communicatie en wetenschap aan kinderen, industriëlen, volwassenen, managers en wetenschappers.

Veilig naar De Tamboer