• cabaret

Comedytunes Comedynight 2023

Silvester Zwaneveld, Ruud Smulders, Jacob Spoelstra, Kristel Zweers

vr 04 maart 2022 20:30 uur
Bestel
  • Vanaf € 14,50

ER VALT NOOIT GENOEG TE LACHEN!
Na de uitverkochte eerste editie is Comedytunes terug in Hoogeveen. Neem lekker plaats in het comedycafé in Het Podium en maak je klaar voor een flinke dosis humor met Silvester Zwaneveld, Ruud Smulders, Kristel Zweers en Jacob Spoelstra.

Drie van Nederlands beste comedians en een MC vertellen in hoog tempo de meest absurde, hilarische verhalen. Kom lekker lachen, ontspannen en voel je stresshormonen verdwijnen. Het is bewezen: na een avondje Comedytunes Comedynight sta je weer helemaal fris en energiek buiten. Koop daarom een ticket en laat de maffe verhalen en die gelukshormonen maar komen!

LINEUP

Silvester Zwaneveld
Natuurlijk bekend van cabaretduo Arie & Silvester. Het is bijna een thuiswedstrijd voor hem, want Silvester werd op 3 november 1969 geboren in Beilen. Na vele omzwervingen rondde hij de kunstacademie in Rotterdam af. In zijn soloshows vond Silvester diepgang. Hij is de eerste cabaretier die met een app de theaters in is gegaan. Maar Silvester doet meer dan cabaret, hij maakte ook visuele voorstellingen en regisseert jonge theatermakers. 

Ruud Smulders
Ruud is absurd, grappig, altijd onverwacht en geen onbekende in Hoogeveen. Hij speelde al met Guido Weijers in de tuin van De Tamboer en komt daar in het voorjaar met zijn voorstelling Bruter dan BRUUD. Ruud is een comedian die je niet snel vergeet. Hij is bekend van zijn Powervlogs en De Minuut van Ruud in De Vooravond. 

Krisel Zweers
Deze vrouw is één van Nederlands eerste comédienne's en bezit een schat aan ervaring. Ze speelde mee met de Lama's en zag alle theaters van Nederland van binnen. Haar humor is hard en soms confronterend, maar uiteindelijk aait Kristel je zachtjes over de bol. Ze zet je met beide benen op de grond. 

Jacob Spoelstra
Deze gortdroge Friese comedian zet de zaal op zijn kop met de meest simpele dingen. Keer op keer slaat zijn humor aan. Jacob speelde op Lowlands en is regelmatig te zien in de line up van Comedytunes Comedynight. 

Veelgestelde vragen

Corona

Kaarten reserveren