Ali steekt zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij. Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Verhitte debatten doen de temperatuur hoog oplopen. Ali laat zijn licht schijnen op talloze onderwerpen, waarbij zijn optimisme het wint van zijn bezorgdheid.
  • cabaret

Ali B

Koorts

do 09 december 2021 20:15 uur
Bestel
  • Duur voorstelling +/- 95 min.
  • Vanaf € 22,50 inclusief

Naast rapper, The Voice-jurylid en gevierd programmamaker, timmert Ali B ook als theaterman aan de weg. Dat zal niet veel mensen zijn ontgaan, want hij won de Neerlands Hoop prijs, werd genomineerd voor de Poelifinario en Matthijs van Nieuwkerk prees zijn laatste programma Je suis Ali de hemel in als “misschien wel de belangrijkste theatervoorstelling van het seizoen”. En Ali is nog lang niet uitgepraat. Ook in KOORTS laat hij op talloze onderwerpen zijn licht schijnen. Zijn optimisme wint het gelukkig nog altijd van zijn bezorgdheid. Of zoals hij het zelf bijna Cruijffiaans formuleert: “zelfs als het mis gaat, komt het goed”.

Nederland is misschien niet ziek, maar heeft wel koorts. Verhitte debatten doen de temperatuur hoog oplopen, af en toe naderen we zelfs het kookpunt. Maar koorts is tegelijkertijd het begin van genezing, van opwinding, van nieuwe kansen. Nu de verkiezingskoorts weer een beetje is afgezakt, steekt Ali zijn thermometer in de bilspleet van de Nederlandse maatschappij. Ben je benieuwd naar de uitslag? Kom dan op consult in De Tamboer!

Veilig naar De Tamboer