Grootouders en kleinkinderen gezocht!

Speel mee in de Sprookjessprokkelaar!

07 september 2018

Ben jij tussen de 6 en 10 jaar en vind je het leuk om samen met je opa of oma te acteren, dansen en zingen? Meld jullie dan aan om mee te spelen in de nieuwe Efteling theaterproductie Sprookjessprokkelaar De Musical!

Het verhaal

Je gaat op avontuur met de 12-jarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stukgelezen is, vertelt haar opa over de verborgen Sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar wachten eindeloos veel verhalen op haar. Maar zal Sterre de juiste deur naar de Sprookjesbibliotheek vinden? En wie is toch die Sprookjessprokkelaar?

Meespelen in de voorstelling

Zaterdag 15 december speelt de Sprookjessprokkelaar om 13.30 en 16.00 uur in De Tamboer. Samen met De Efteling zijn wij op zoek naar 10 kinderen die samen met één grootouder mee doen, in totaal 20 personen. Je speelt altijd de volledige speeldag mee, beide voorstellingen dus!

Voorwaarden

  • Je bent tussen de 6 en 10 jaar oud.
  • Je hebt een kledingmaat van 116 tot maximaal 140 (in verband met de kostuums!).
  • Je bent de hele dag beschikbaar en speelt in beide voorstellingen mee.
  • Iedere grootouder en ieder kind dat meespeelt krijgt één ticket voor één van de voorstellingen, zodat er 1 begeleider per persoon naar de voorstelling kan kijken.
  • De Tamboer verzamelt alle inschrijvingen.
  • De Efteling Theaterproducties stuurt (ongeveer 2 weken voor de voorstelling) de benodigde informatie naar de geselecteerde grootouders en kleinkinderen. 

Bekendmaking

Uit alle aanmeldingen wordt een selectie gemaakt op basis van loting, waarbij rekening wordt gehouden met de juiste kledingmaat en leeftijd. Eind september ontvangen de geselecteerde kinderen en grootouders persoonlijk bericht. 

Aanmelden

Wie zich aanmeldt, gaat akkoord met de actievoorwaarden.
Download hier een inschrijfformulier en vul dit volledig in. 
Lever het formulier uiterlijk 24 september 2018 in bij De Tamboer, dit kan per mail via kindertheater@detamboer.nl of aan de kassa. 

 


Deel via