Programma Jeugdtheaterdag bekend

Gratis t/m 12 jaar

27 september 2017

Op zondag 29 oktober is het weer tijd voor de Jeugdtheaterdag in De Tamboer. Het programma is compleet en er kan vanaf nu gereserveerd worden voor de voorstellingen en workshops. De Jeugdtheaterdag wordt georganiseerd in het kader van Oktobermaand Kindermaand, en daarom zijn de voorstellingen gratis voor jonge theaterbezoekers t/m 12 jaar.

Voor kinderen vanaf 4 jaar is de poppenvoorstelling Het Spookje te zien. Hierin ontmoet Thijs een spookje dat helemaal niet eng blijkt te zijn. Ze worden vriendjes en gaan samen naar het grote kasteel. Daar ligt een meisje te slapen, maar waarom wil ze nou niet wakker worden? Het Spookje is geïnspireerd op het bekende sprookje Doornroosje. Ook is er een leuke workshop bij deze voorstelling!

De Wolf Is Terug is een voorstelling voor iedereen vanaf 8 jaar vol komische personages. Al jaren staan er berichten in de kranten over wolven die misschien terugkeren naar onze bossen. Wat ze niet weten is dat de wolf al lang terug is! Onze bossen zijn keurig op orde met prullenbakken en routewijzers, maar dan verschijnt er een verdwaalde en hongerige wolf. Wat nu?

Natuurlijk zijn er ook weer veel leuke doe-dingen zoals schilderen, een fotoshoot, het springkussen en de Zoembus. En kinderen kunnen tijdens de Jeugdtheaterdag djembé leren spelen, breakdancen, of meedoen met de workshop Top Fit. Bovendien worden ‘s middags de nieuwe Kidspresidenten voor theaterseizoen 2017-2018 bekendgemaakt! Ben jij tussen de 6 en 12 jaar en lijkt het je leuk om als Kidspresident voorstellingen te bezoeken, een rondleiding te krijgen en veel meer? Download dan hier het aanmeldformulier!

Reserveer hier voor de workshops en voorstellingen, vol=vol!


Deel via