Koren, dans- & muziekverenigingen welkom in De Tamboer

Een podium tijdens het Hartje Winter Festival

28 juni 2016

De culturele instellingen van Hoogeveen bieden hun podium aan voor koren, muziek- en dansverenigingen tijdens het Hartje Winter Festival van 16 t/m 29 december 2016. Koren en verenigingen worden uitgenodigd om hun kerstuitvoeringen in De Tamboer te geven. Voor het podium, technische faciliteiten en een professioneel kaartverkoopsysteem wordt gezorgd, als de vereniging zorgt voor publiek. Een optreden op de Kerstmarkt behoort ook tot de mogelijkheden. Hiermee willen de culturele instellingen heel Hoogeveen uitnodigen in De Tamboer. Of dat nu op het podium als uitvoerende is of in de zaal als toeschouwer. 

Podium op maat
Veel verenigingen en koren geven een kerstuitvoering in december. De culturele instellingen bieden de mogelijkheid om in professionele setting op te treden, alleen maar in ruil voor publiek. Dit gebeurt allemaal in overleg. Er kan worden gekozen voor een eigen, avondvullend programma, maar wie geen avondvullend programma heeft kan er ook voor kiezen om op te treden op de Kerstmarkt 17 december. De Tamboer wordt dan gevuld met kraampjes, workshops en optredens in de Forumfoyer en Passagezaal.

Interesse of vragen?
Neem dan zo snel mogelijk maar uiterlijk 1 september contact op met Gerrit Jan Rutgers via gj.rutgers@ontdekscala.nl , dan zoeken we samen naar een geschikte zaal, datum en tijdstip. We bieden verschillende mogelijkheden aan, natuurlijk allemaal in overleg met u.

Hartje Winter Festival
Bibliotheek Hoogeveen-Verhalenwerf, Het Podium, Scala Centrum voor de Kunsten en Theater De Tamboer organiseren voor de tweede keer het Hartje Winter Festival. Het programma varieert van de Grote Top 2000 Popquiz tot Kerst met Karst, van het Scala Kerstmusicalconcert tot een kunstlezing van Margaret Breukink, Roodkapje de Musical en meer.


Deel via