Kinderen gezocht voor Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat!

Ben jij tussen de 6 en 12 jaar oud?

18 december 2017

Wil jij een keer meespelen in een echte musical en ben je tussen de 6 en 12 jaar oud? Grijp dan nu je kans en geef je op voor een rol in de Efteling Sprookjesmusical De Gelaarsde Kat op zaterdag 27 januari in De Tamboer. 

De Gelaarsde Kat

In de sprookjeswereld zie je hoe een kat met een arme molenaarszoon bevriend raakt. D kat belooft de molenaarszoon alles wat hij zich maar kan wensen. In ruil daarvoor wil hij alleen maar kleding en leren laarzen. Maar komt De Gelaarsde Kat zijn belofte wel na? Of krijgt dit verhaal een ander staartje? Een heerlijke familiemusical vol kattenkwaad! 

Waar zijn wij naar op zoek? 

We zoeken enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om te acteren, zingen en dansen en graag een keer willen optreden in een échte musical. Je bent tussen de 6 en 12 jaar oud met een minimale lengte en kledingmaat van 122 en maximale lengte en kledingmaat van 152. Je bent op zaterdag 27 januari de hele dag beschikbaar. 

Voorstellingsdag

De Efteling en De Tamboer selecteren samen 20 kinderen. Iedereen die geselecteerd wordt speelt de hele voorstellingsdag mee in de twee voorstellingen om 16.00 en 19.00 uur. In de ochtend krijg je een theaterworkshop waarin je alle scènes van de voorstelling leert. Ieder kind dat meespeelt ontvangt één toegangskaartje voor één van de twee voorstellingen, zodat een begeleider de voorstelling kan bekijken. Als je het inschrijfformulier inlevert ga je akkoord met deze musicalactievoorwaarden. 

UPDATE: Aanmelding gesloten!

 

Vanwege de enorme hoeveelheid aanmeldingen is de inschrijving gesloten. Let op, er moet nog een selectie worden gemaakt uit alle aanmeldingen. Op 9 januari ontvangen de geselecteerde kinderen bericht.

 


Deel via