Business

Samen voor een staande ovatie!

Fotografie: Kim Stellingwerf

Voor uw vergadering, training, workshop, studiebijeenkomst, teambuilding, seminar, congres, symposium, productpresentatie, theaterarrangement, beurs, jubileum, receptie, feest of ander evenement!

Presenteren is ons vak! De Tamboer zet uw business graag in de spotlights en biedt een scala aan mogelijkheden voor zakelijk ondernemen in een sfeervolle, theatrale ambiance.

Multifunctionele grote en kleine (theater)zalen, moderne faciliteiten en een team van professionele medewerkers maken van uw evenement een ware beleving. Iedere ruimte heeft een eigen sfeer met unieke mogelijkheden en kan op maat en naar uw wensen worden ingericht. Als theaterbedrijf beschikt De Tamboer over alle denkbare technische faciliteiten en een vakkundig, ervaren technisch team. De horecaverzorging is bij ons in professionele handen en van hoog niveau. Creativiteit en gastvrijheid zijn de kern van onze organisatie. Onze professionals denken met u mee en staan borg voor een vlekkeloos verzorgd evenement. Zodat we samen gaan voor een staande ovatie!

Neem contact op via 0528-280110, b.smit@detamboer.nl of vul onderstaande contactformulier in.

Contact

Vul hier je naam in.
Vul hier een geldig e-mailadres in.
Vul hier je telefoonnummer in.
Vul a.u.b. niet in.
Vul hier een omschrijving van je evenement/activiteit in.
Vul hier de datum/periode in.
Vul hier het aantal personen in.
Vul hier je zaalvoorkeur in.
Vul hier je eventueel opmerkingen in.

Deel via