Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

OG3NE

Naam: OG3NE
Leden: Lisa, Amy en Shelley
Plaats: Dordrecht
Genre: muziek
Website: og3ne.com

Succestour OG3NE in De Tamboer

De theatertour Three Times A Lady was volledig uitverkocht. In 2018 stond OG3NE met de succestour in De Tamboer! Onder begeleiding van een live band nam het trio het publiek mee op een on-Nederlandse reis vol unieke meerstemmige zang waarin prachtige ballads en uptempo nummers in een speciaal OG3NE-jasje gestoken werden. 

Biografie

OG3NE is een meidengroep die bestaat uit de drie zussen Lisa, Amy en Shelley. O is de bloedgroep van hun moeder en G3NE staat voor de genen die hen verbinden. In 2014 wonnen de zussen als eerste groep ter wereld The Voice. Tijdens The Voice werden ze begeleid door hun coach Marco Borsato. Samen met Marco en hun vader namen ze het nummer Magic op, die op de 1e plaats kwam te staan in iTunes. Direct na het winnen van het populaire televisieprogramma domineerden ze zelfs de iTunes lijst met op 1 Magic, op 2 Change will come en op 3 Emotions.

Op 30 september 2016 brachten de meiden hun debuutalbum We got this uit en nog dezelfde avond stond het album op nummer 1 in iTunes. De tour Three Times A Lady was een erg groot succes, en daarom besloten ze in 2017/2018 nog een keer met een succestour langs de theaters te gaan.

In 2007 deden ze al mee met het Junior Eurovisiesongfestival waar ze op de 11e plaats eindigden, toen nog als Lisa, Amy en Shelley. In 2017 werden ze uitgekozen om deel te nemen aan het Eurovisiesongfestival in Kiev met het nummer Lights and Shadows. Ze gingen door naar de finale en eindigden ook hier op de 11e plaats.

Foto: William Rutten

Gerelateerde artiesten


Deel via