Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Nathalie Baartman

Naam: Nathalie Baartman
Geboortedatum: 2 september 1973
Geboorteplaats: Borne
Opleiding: Koningstheateracademie
Awards: Persoonlijkheidsprijs Cameretten 2004, Voor de Leeuwen-trofee 2005
Genre: cabaret
Website: nathaliebaartman.nl

Breek in De Tamboer

Nathalie Baartman staat met haar cabaretvoorstelling Breek in De Tamboer op vrijdag 5 april 2019. Breek is een subtiel-hilarische voorstelling over kwetsbaarheid. Over het ongemak van stilte. Alles op het randje van de gekte. Bestel hier kaarten

Biografie van Nathalie Baartman

Op haar achtste komt Nathalie voor het eerst in aanraking met een orgel, een prachtig instrument met indrukwekkende knopjes. Ook begint ze dan verhaaltjes te schrijven, allemaal met tragische afloop. Na haar studietijd verhuist ze vanwege haar idealistische wereldbeeld naar Duitsland om haar idealen uit te leven. Tussen de hippies, aan demonstraties heeft ze een dagtaak. Terug in Nederland ontdekt ze tijdens de opleiding dramatherapeute dat kleinkunst haar grote passie is. Voor haar eerste programma STAM ontvangt ze tijdens het Cameretten cabaretfestival de persoonlijkheidsprijs.

Twee theaterprogramma’s later ontvangt ze lovende kritieken in de pers, die vindt dat ze niet in een hokje te stoppen is met haar bijzondere kijk op de wereld en geheel eigen logica. In 2015 en 2016 trok Nathalie met haar solovoorstelling Louter langs de theaters en ontving ze opnieuw positieve reacties.

Voest in De Tamboer

In seizoen 2016/2017 stond Nathalie met haar voorstelling Voest in Hoogeveen. Voest. Twents voor vuist. Gaat ze dan knokken? Nou, laten we zeggen dat ze vecht voor vrolijkheid en een beetje meer liefde. Het was een vurige voorstelling van een ontembare vrouw op vredesdrift.

Foto: Jochem Jurgens

 

Gerelateerde artiesten


Deel via