Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Jandino Asporaat

Naam: Jandino Asporaat
Geboortedatum: 9 januari 1981
Geboorteplaats: Willemstad
Awards: Cameretten persoonlijkheidsprijs
Genre: cabaret
Website: jandino.nl

Jandino met Keihard in De Tamboer

Al twee jaar op rij een succesnummer in De Tamboer, daarom is Jandino ook nu weer terug! Op vrijdag 16 maart 2016 komt hij naar De Tamboer met zijn nieuwe show Keihard. Want als er iemand in de showbusiness keihard gaat, dan is het Jandino wel. Deze man doet niet aan concessies als het om zijn carrière gaat. Bij hem is het simpel, je komt en je gaat. Daartussen moet je lachen, het liefst keihard! Precies dat gaat hij verzorgen in zijn zesde show. Hij brengt een hilarische show met typetjes, stand up comedy, zang en dans. Deze tour sluit hij spectaculair af in de Kuip. Heeft iemand dat ooit gedaan? Nee! Maar als iemand het kan, dan is het Jandino wel. Waarom? Hij gaat gewoon keihard!

Na afloop is er een afterparty in de foyer met DJ Willy Whoo, ook Jandino laat natuurlijk zijn beste dansmoves zien!

Biografie

Jandino Asporaat werd geboren op Curaçao in Willemstad, en kwam in de jaren negentig met zijn familie naar Nederland. Daar groeide hij op in Rotterdam. In 2002 begon Jandino zijn carrière in het theater bij de Rotterdamse jongerentheatergroep Young Stage. Daarna speelde hij nog bij enkele andere theatergroepen, namelijk Ro-theater, Waterhuis en Rotjong.

In 2006 maakte Jandino zijn eerste avondvullende theaterprogramma. Inmiddels heeft hij elf cabaretvoorstellingen gemaakt. In 2014 was Jandino de eerste cabaretier in de geschiedenis met een theaterprogramma in Ahoy Rotterdam.

Op televisie was Jandino te zien in Comedy Factory en diverse reclames. Ook presenteert hij Alles mag op zaterdag, Dance Dance Dance en Playback je gek. Vanaf 2011 maakte hij zijn eigen televisieprogramma De Dino Show. Een programma met komische filmpjes, sketches en bekende gasten. In 2014 stopte het programma, maar in 2015 kwam Jandino terug met de nieuwe talkshow DINO.

Jandino Asporaat heeft ook meegewerkt aan enkele films. Zo was hij te zien in Deuce Bigalow, Staatsgevaarlijk en werkte hij mee aan de Nederlandse versie van Huisdiergeheimen. In 2015 kwam zijn eigen speelfilm Bon Bini Holland uit.

Foto: Corne van der Stelt

Gerelateerde artiesten


Deel via