Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Dutch Eagles

Naam: Dutch Eagles
Leden: Arto Boyadjian, Dennis Allaert, Jaco van der Steen, Ruben van Mastrigt, André Kemp en Dennis Wind
Genre: muziek
Website: dutcheagles.com

Fly Like an Eagle in De Tamboer

Op 2 februari 2018 zijn Dutch Eagles weer te zien in De Tamboer met Fly Like an Eagle. Ze brengen een avond met meesterlijke samenzang en virtuoze muzikaliteit. Ruim 40 jaar na dato staat de muziek van de Eagles en hun tijdgenoten nog altijd overeind. Dutch Eagles zijn inmiddels tot ver buiten onze landsgrenzen de onbetwiste, ultieme vertolkers van dit muziekgenre en –tijdperk. Met ruim 25 gitaren, 6 loepzuivere vocalen, prachtige verhalen en vooral heel veel plezier houden ze deze tijdloze muziek al meer dan tien jaar moeiteloos in leven.

Volgens Leo Blokhuis gaan de Dutch Eagles de ‘echte’ Eagles live zelfs voorbij. Een enorm compliment! Verwacht grote hits, minder bekende pareltjes en bijzondere verrassingen. En dat alles natuurlijk uitgevoerd met weergaloze precisie, springlevend gebracht. Dutch Eagles slaan hun vleugels weer een stukje verder uit. Take a seat and come fly like an Eagle!

Biografie

Dutch Eagles is een succesvolle Nederlandse tribute band die al meer dan 300.000 kaarten hebben verkocht. The Eagles bestaan ruim 40 jaar, en Dutch Eagles bestaan al ruim 10 jaar en treden op in zowel binnen- als buitenland. Naast grote hits zingen ze in hun shows ook minder bekende nummers.

De groep bestaat uit Arto Boyadjian (gitaar en zang), Dennis Allaert (gitaar, percussie en zang), Jaco van der Steen (bas en zang), Ruben van Mastrigt (keyboard, zang en mondharmonica), André Kemp (drums en zang) en Dennis Wind (gitaar en zang). Alle zes hebben ze een prachtige stem en laten ze de sound van The Eagles schijnbaar moeiteloos weerklinken. 

Dennis Wind, Arto Boyadjian, Jaco van der Steen en Ruben van Mastrigt speelden in de begeleidingsband van cabaretduo Veldhuis en Kemper. Arto Boyadjian studeerde aan het Hilversums Conservatorium en werkte hij mee aan de musical Route 66. Jaco van der Steen begon met bas spelen toen hij 14 jaar was, en speelde daarvoor ook al piano en gitaar. Elk jaar leidt hij bovendien de kerstsamenzang op de Haarlemse Grote Markt. Ook doet hij sessiewerk voor televisieseries, waaronder Gooische Vrouwen. De Haagse drummer André Kemp drumde in de band van Waylon en verschillende Haagse bands.

Foto: Daniel Maissan

 

 

Gerelateerde artiesten


Deel via