Helaas, de voorstelling die u zocht is al geweest.

Dirk Scheele

Naam: Dirk Scheele
Website: dirkscheele.nl

Dirk Scheele in De Tamboer

Dirk Scheele wordt in Hoogeveen altijd met open armen ontvangen. Hij is daarom ook regelmatig in De Tamboer te zien! Op zondag 26 april 2020 is het weer zover; dan komt hij met de voorstelling In Holland staat een huis. Waarin hij de bekendste Hollandse (kinder)liedjes ten gehore gaat brengen!

Al eerder kwam Dirk Scheele naar De Tamboer. In 2016 met een voorstelling over Dikkie Dik. Dikkie Dik dartelde tussen de lammetjes in de lente, ving bladeren in de herfst en speelde in de sneeuw in de winter. Uiteindelijk belandden Dikkie Dik, zijn vriendjes en natuurlijk alle kinderen in de zaal in een spetterend zomerfeest. En op zondag 28 april 2019 was het weer Feest! Toen kwam Dirk namelijk samen met zijn rock-'n-roll band naar De Tamboer. Met de basgitarist, toetsenist, drummer en hartveroverende zangeres speelde hij zijn leukste, bekendste kinderliedjes in dit popconcert voor kinderen vanaf 2 jaar! 

"Het leukste van optreden vind ik om contact te maken met de kinderen en samen met hen een echt feestje te maken van iedere voorstelling!"

Eerder was Dirk al met voorstellingen zoals De Liedjesspeeltuin en Op de boerderij in De Tamboer te zien.

Wie is Dirk Scheele?

Kinderpopster Dirk Scheele maakt vrolijke kinderliedjes voor jonge theaterbezoekertjes vanaf 2 jaar. En natuurlijk zie je hem bijna dagelijks op Nickelodeon! Dirk heeft al heel veel cd's, dvd's, tv-series en boeken gemaakt. Zijn liedjes gaan over hele dagelijkse dingen, zoals de speeltuin, vakantie, de boerderij en verkleden. Je hoort verschillende muziekstijlen, zoals rock, folk, blues, rap, reggae en Latijns-Amerikaans. De Liedjesband speelt op normale muziekinstrumenten, maar gebruikt soms ook pannen, emmers, sleutelbossen, gereedschap, speelgoed of toetertjes. En kinderen in de zaal mogen natuurlijk altijd meedoen! Dirks favoriete instrument is zijn gitaar. Bekende hits van Dirk zijn Ik woon in een huis, Op de kinderboerderij en Lieveheersbeestje. 

Met ruim 1,5 miljoen views per maand en ruim 25.000 abonnees is Dirks Youtube-kanaal enorm populair. Klik hier voor zijn vrolijke liedjes, tv-programma's of andere leuke video's. 

 

Gerelateerde artiesten


Deel via