Arthouse

Open huis voor creatieve geesten

Droom en denk met ons mee: De Tamboer een ontmoetingsplek voor mensen met creatieve ideeën, een geboorteplaats voor kunst. In het Arthouse Theater is niets te gek. Kom maar op!

Hoogeveens Karel Appel Jaar

In 2016 is het sterfjaar van Karel Appel alweer tien jaar geleden. Voor kunstenaar Geert Oldenbeuving, die enorme inspiratie uit de kunstenaar haalt, reden om hem op een voetstuk te zetten. Samen met De Tamboer roept hij 2016 uit tot Hoogeveens Karel Appel Jaar! Klik hier voor meer informatie.

 
Expositie Molukkers in Nederland

Van donderdag 2 juni t/m 15 juli is de expositieruimte van De Tamboer gevuld met foto's, Molukse gebruiksvoorwerpen en accessoires, kledingstukken en panelen over de geschiedenis van Molukkers in Nederland. Meer informatie.

 

Exposities

De expositieruimte in De Tamboer is een prachtige locatie om uw schilderijen, glaswerk of andere objecten tentoon te stellen. Omgeven door ramen en licht en vanaf buiten zichtbaar, vallen uw creaties extra op. Daarnaast stellen wij op diverse plaatsen in het theater plekken beschikbaar waar uw werk bewonderd kan worden door onze bezoekers. Uw creaties kunt u voor een bepaalde periode tentoonstellen. Voor meer informatie over het organiseren van een expositie kunt u contact opnemen met Bert Smit via 0528-280110 of zaken@detamboer.nl. Openingstijden exposities: dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur 


Deel via