Arthouse

Open huis voor creatieve geesten

Droom en denk met ons mee: De Tamboer een ontmoetingsplek voor mensen met creatieve ideeën, een geboorteplaats voor kunst. In het Arthouse Theater is niets te gek. Kom maar op!

Expositie Joop Nijmeijer 60 jaar kunstschilder

Vrijdag 9 december opent voorzitter van de Historische Kring Hoogeveen Johann Bisschop om 16.30 uur de tentoonstelling Joop Nijmeijer 60 jaar kunstschilder. De opening is gratis toegankelijk. De expositie is tot en met 26 januari in De Tamboer te bezichtigen. Openingstijden van 09.00 tot 17.00 uur op maandag t/m vrijdag, in het weekend gelden afwijkende openingstijden afhankelijk van de activiteiten in het gebouw. 

Joop Nijmeijer ging al op zijn dertiende naar de schilderskring. Naast zijn beroep meester-huisschilder, was hij altijd bezig met kunstschilderen. Eind jaren 80 besloot hij om fulltime beeldend kunstenaar te worden. Zijn losse, impressionistische schilderstijl is het meest bekend in zijn stillevens. Nijmeijer schildert uitgebalanceerde composities met een levendige achtergrond, hierbij speelt de kleurbalans vaak een grote rol.

Exposities

De expositieruimte in De Tamboer is een prachtige locatie om uw schilderijen, glaswerk of andere objecten tentoon te stellen. Omgeven door ramen en licht en vanaf buiten zichtbaar, vallen uw creaties extra op. Daarnaast stellen wij op diverse plaatsen in het theater plekken beschikbaar waar uw werk bewonderd kan worden door onze bezoekers. Uw creaties kunt u voor een bepaalde periode tentoonstellen. Voor meer informatie over het organiseren van een expositie kunt u contact opnemen met Bert Smit via 0528-280110 of zaken@detamboer.nl. Openingstijden exposities: dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur 


Deel via