Arthouse

Open huis voor creatieve geesten

Droom en denk met ons mee: De Tamboer een ontmoetingsplek voor mensen met creatieve ideeën, een geboorteplaats voor kunst. In het Arthouse Theater is niets te gek. Kom maar op!

Expositie 50 jaar Tamboer 
De Tamboer bestaat 50 jaar! Een prachtige mijlpaal om te vieren. Reden voor 50 kunstenaars uit Hoogeveen en omgeving om een werk te maken voor deze bijzondere jubileumexpositie. De expositie is van 1 april tot en met 20 mei in De Tamboer te bezichtigen en geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en tijdens voorstellingen.

Exposities

De expositieruimte in De Tamboer is een prachtige locatie om uw schilderijen, glaswerk of andere objecten tentoon te stellen. Omgeven door ramen en licht en vanaf buiten zichtbaar, vallen uw creaties extra op. Daarnaast stellen wij op diverse plaatsen in het theater plekken beschikbaar waar uw werk bewonderd kan worden door onze bezoekers. Uw creaties kunt u voor een bepaalde periode tentoonstellen. Voor meer informatie over het organiseren van een expositie kunt u contact opnemen met Bert Smit via 0528-280110 of zaken@detamboer.nl. Openingstijden exposities: dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur 


Deel via