Arthouse

Open huis voor creatieve geesten

Droom en denk met ons mee: De Tamboer een ontmoetingsplek voor mensen met creatieve ideeën, een geboorteplaats voor kunst. In het Arthouse Theater is niets te gek. Kom maar op!

Expositie Bertran Gils 
Vanaf woensdag 1 februari is in De Tamboer de expositie van fotograaf Bertran Gils te zien. Hij is autodidact fotograaf en maakt foto’s van alledaagse voorwerpen en situaties. Deze worden op eigenzinnige wijze gepresenteerd en de focus ligt op contrast en detail. Ingetogen foto’s worden afgewisseld met expressiviteit. Via zijn foto’s wil hij schoonheid communiceren. De expositie is van 1 februari tot en met 26 maart in De Tamboer te bezichtigen en geopend op maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur en tijdens voorstellingen.

Exposities

De expositieruimte in De Tamboer is een prachtige locatie om uw schilderijen, glaswerk of andere objecten tentoon te stellen. Omgeven door ramen en licht en vanaf buiten zichtbaar, vallen uw creaties extra op. Daarnaast stellen wij op diverse plaatsen in het theater plekken beschikbaar waar uw werk bewonderd kan worden door onze bezoekers. Uw creaties kunt u voor een bepaalde periode tentoonstellen. Voor meer informatie over het organiseren van een expositie kunt u contact opnemen met Bert Smit via 0528-280110 of zaken@detamboer.nl. Openingstijden exposities: dinsdag t/m vrijdag van 09.30 tot 17.00 uur 


Deel via